22 woningen Generaal Eisenhowerstraat in Maastricht

Groot onderhoud en energetische maatregelen voor verduurzamen van 22 huurwoningen uit de jaren vijftig. 

In ketensamenwerking met Servatius Wonen en Vastgoed voert BAM Wonen onderhoud uit aan 22 bewoonde woningen aan de Generaal Eisenhowerstraat in Maastricht. Tegelijkertijd met deze werkzaamheden past BAM isolerende maatregelen toe voor meer wooncomfort.De bewoners hebben vooraf ingestemd met de verduurzaming en kunnen tijdens de werkzaamheden in hun woning blijven wonen.

Servatius kiest voor verduurzaming om de woningen comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken. BAM heeft een efficiënte aanpak om de onderhoudswerkzaamheden gelijktijdig met de energiebesparende maatregelen uit te voeren. Zo wordt de levensduur van de woning verlengd. Dankzij goede isolatie en ventilatie krijgen de bewoners meer wooncomfort en lagere stookkosten. De maatregelen die Servatius laat toepassen, brengen de woningen op energielabel A.

Ten behoeve van de veiligheid past BAM het hang- en sluitwerk aan, brengt buitenlampen aan bij de voor- en achterdeur en plaatst in elke woning rook- en CO-melders. Op verzoek van bewoners zijn verouderde keukens, toiletten en badkamers ook tijdens de verduurzaming vervangen. Het resultaat van alle werkzaamheden is dat de woningen aan de Generaal Eisenhowerstraat weer up-to-date zijn qua uitstraling én comfort.