22 woningen Heeswijk-Dinther

Ontwikkeling en realisatie van 22 energieneutrale grondgebonden woningen voor Kleine Meierij in de wijk Rodenburg in Heeswijk-Dinther.

Voor woningcorporatie Kleine Meierij ontwikkelen en realiseren we in het uitbreidingsplan Rodenburg te Heeswijk-Dinther 22 energieneutrale grondgebonden woningen. De woningen hebben een dorpse architectuur te herkennen aan de lage goothoogte in combinatie met de mansardekappen. Met een gebruiksoppervlakte van 70m2 zijn dit ideale woningen voor de sociale huur. 

De woning wordt energiezuinig en comfortabel uitgevoerd (EPC 0,0) door:

  • Zeer goede isolatie van de buitenschil met een goede luchtdichtheid
  • Mechanisch ventilatie systeem met natuurlijke toevoer via zelfregelende roosters in de gevel
  • HR CV-ketel met laag temperatuursysteem
  • PV panelen op het dak

Voor, tijdens en na het bouwproject heeft BAM Wonen ook veel aandacht voor toekomstig bewoners en de omgeving. Hiervoor wordt een communicatieplan opgesteld. Voor de werving van de huurders organiseert BAM, samen met Kleine Meierij, een inloopmarkt waar informatie over de woning wordt verstrekt.

Na toewijzing van de woningen aan de huurders begeleidt de woonadviseur van BAM de huurders in de keuze van de diverse huurdersopties. De woonadviseur informeert de huurders tijdens de bouw en is tevens het eerste aanspreekpunt voor vragen. Drie maanden na oplevering organiseert BAM een servicedag.