320 woningen Conrad in Zaandam

De Conrad is een eigentijds en een bijzonder gebouw direct aan de Zaan, duidelijk herkenbaar door de in het oogspringende fraaie architectuur.

De woningen zijn speels en verrassend. Allemaal met een eigen uniek karakter. Van villa tot appartement, voorzien van modern luxe wooncomfort en een eigen balkon, terras of tuin. De ligging is centraal in Zaandam, dichtbij het stadscentrum en op korte afstand van Amsterdam.

Het plan omvat 320 woningen. In het eerste deel van het plan staan in de vorm van een carré appartementen en eengezinswoningenaan de Zaan. Midden in het carré staat het tweede deel; een vrijstaand V-vormig appartementengebouw. Het derde deel, aan de buitenrand van het plan, bestaat uit een vrijstaande villa en 14 half vrijstaande villa's met een garage. De kroon op dit bijzondere plan wordt gevormd door de unieke 23 verdiepingen tellende toren. Deze toren is met een hoogte van 70 meter het hoogste woongebouw van de Zaanstreek. Naast de ligging aan de Zaan is ook het weidse uitzicht uniek.