34 duurzame woningen fase 5 Koningskwartier in Zevenhuizen

In Zevenhuizen zijn 34 grondgebonden woningen voor de verkoop gebouwd. BAM Wonen heeft deze woningen als onderdeel van Bouwcombinatie Zuidplaspolder in opdracht van Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder gerealiseerd.

 

De 34 woningen die in fase 5 zijn gerealiseerd, zijn verdeeld over rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningtypes zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. De woningen zijn uitgevoerd in Oud-Hollandse architectuur met een grote variatie in kleurstelling en metselwerk. De woningen hebben een royaal woonoppervlak variërend van 158m2 tot en met 193m2. Er waren diverse indelingsvarianten mogelijk.

Alle woningen zijn gasloos met een EPC van 0. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming- en koeling. Daarnaast zijn ze uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. De locatie ligt centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag. Het gebied is ruim opgezet, heeft een groene uitstraling en is door water omsloten.

Het project bestaat uit diverse fasen die gefaseerd op de markt worden gebracht. Elke fase krijgt een eigen uitstraling. De komende vijftien tot twintig jaar worden in dit gebied rond de 1200 woningen gerealiseerd.