34 woningen Hof van Gerwen Veldhoven

Realisatie van 34 grondgebonden nieuwbouwwoningen op het voormalig bedrijventerrein van touringcarbedrijf van Gerwen. 

Hof van Gerwen is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. Op het terrein waar jarenlang Touringcarbedrijf van Gerwen gevestigd was, bouwen wij 34 nieuwbouwwoningen met een Jaren ’30 architectuurstijl. De unieke historische locatie in combinatie met moderne bouwtechnieken maakt dat wonen in het Hof van Gerwen garant staat voor authenticiteit, comfort en bovendien alle faciliteiten binnen handbereik heeft.

De 34 nieuwbouwwoningen worden gebouwd in een intieme hofstructuur waar de auto te gast is en waar veel aandacht is voor groen. Écht groen wonen, want de woningen worden gasloos uitgevoerd en hebben een EPC van minder dan 0,26. Dat betekent dat toekomstige bewoners in aanmerking komen voor een groenverklaring en een korting kunnen krijgen op de hypotheek.

Om de woningen te verwarmen, installeren we in plaats van een CV-ketel een lucht/waterwarmtepomp en voeren we woningen uit met comfortabele vloerverwaming. daarnaast zijn alle woningen voorzien van drielaags glas.

Nieuwe bewoners van Hof van Gerwen kunnen kiezen om de woning compleet woonklaar te laten opleveren. BAM Wonen plaatst dan een complete keuken, luxere badkamer en toilet. Zelfs de vloer kunnen we leggen en de wandkleuren aanbrengen. Dit doen we dankzij onze portal 'Dit is mijn thuis', waarop bewoners worden begeleid en kunnen kiezen voor verschillende woonsferen en leefwijzen van Victor&Wonen.