34 woningen Hof van Gerwen Veldhoven

BAM Wonen realiseert 34 grondgebonden nieuwbouwwoningen op het voormalig bedrijventerrein van touringcarbedrijf van Gerwen. 

Hof van Gerwen is een eigen ontwikkeling van BAM Wonen. Op het terrein waar jarenlang Touringcarbedrijf van Gerwen gevestigd was, heeft BAM Wonen 34 nieuwbouwwoningen met een Jaren ’30 architectuurstijl gerealiseerd. De unieke historische locatie in combinatie met moderne bouwtechnieken maakt dat wonen in het Hof van Gerwen garant staat voor authenticiteit, comfort en bovendien alle faciliteiten binnen handbereik heeft.

De woningen: BAM Wooncollectie

Hof van Gerwen bestaat uit verschillende woningtypes uit de BAM Wooncollectie en zijn gebouwd in een intieme hofstructuur waar de auto te gast is en waar veel aandacht is voor groen. Écht groen wonen, want de woningen worden gasloos uitgevoerd en hebben een EPC van minder dan 0,26. Dat betekent dat de bewoners gebruik konden maken van een groenverklaring en een korting kregen op de hypotheek.

Om de woningen te verwarmen, is in plaats van een CV-ketel een lucht/waterwarmtepomp geplaatst en zijn de woningen uitgevoerd met comfortabele vloerverwaming. daarnaast zijn alle woningen voorzien van drielaags glas.

Turn-key opleveren met Victor&Wonen

Nieuwe bewoners van Hof van Gerwen hadden de mogelijkheid hun woning compleet woonklaar te laten opleveren. Door te kiezen voor één van de eigentijdse Woonsferen van Victor&Wonen kun je direct wonen en genieten van je nieuwe thuis. Geen eindeloze showroombezoeken, keuzestress of wekenlang klussen, maar met een paar slimme keuzes het huis creëren dat bij je past. Samen met onze partners zijn voor oplevering een complete keuken en luxere badkamer aangebracht maar ook de vloer- en wandafwerking waren gereed. 

Dankzij het online portal 'Dit is mijn thuis' en woonadviseur werden de bewoners persoonlijk begeleid vanaf het aankooptraject tot na de sleuteloverdracht. 

Een goede samenwerking tussen BAM Wonen en BAM Infra heeft er toe geleid dat zowel de woningen als de opritten, openbare bestrating en groenaanleg nagenoeg gelijktijdig gereed waren en de bewoners met droge voeten konden verhuizen.

Familie Van Gerwen

Familie Van Gerwen: ‘We vonden het mooi om de bouw in onze achtertuin te kunnen volgen. Wat gaat dat toch snel met de nieuwe technieken van tegenwoordig. Je kijkt een dag niet en er is weer veel metselwerk klaar. Het is een mooi Hof geworden met een mooie straatnaam.’