36 huurwoningen en 20 koopwoningen Alverna in Aerdenhout

Wonen op landgoed Alverna betekent wonen in een stijlvolle, rustige en groene omgeving, met alle voorzieningen in de buurt.

Aan de rand van het dorp Aerdenhout en nabij bossen, ligt landgoed Alverna. Dit landgoed dankt haar naam aan het voormalige klooster Alverna. Behoudens een karakteristiek rijksmonument zijn de oude opstallen gesloopt en is het landgoed getransformeerd tot een uniek en hoogwaardig woonmilieu. Het landgoed is gelegen aan de rand van het dorp Aerdenhout, nabij de bossen en winkel-, zorg- en openbaar vervoer voorzieningen.

20 luxe koopappartementen

Met de ontwikkeling van La Verna ontstaat een unieke woonlocatie, exclusief voor 55+. In totaal zijn er 20 luxe koopappartementen gerealiseerd met een woonoppervlak variërend van 127 m2 tot 163 m2. Alle appartementen zijn uitgerust met een luxe open keuken met inbouwapparatuur en individuele wensen. Ook het sanitair is luxe uitgevoerd. Ieder appartement heeft een individuele berging en beschikking over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

36 luxe huur woningen

Luxe levensloopbestendige woningen aan de rand van Aerdenhout. Alle woningen beschikken over een uitzicht over Landgoed Alverna en omliggend groen. De villa’s zijn ontwikkeld met kwaliteit, levensloopbestendigheid en privacy als vertrekpunt. De appartementen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe sanitair en een ruim balkon. In het souterrain van het gebouw heeft ieder appartement een individuele berging en 1 parkeerplaats. De levensloopbestendige appartementen variëren in oppervlakte tussen de 109 tot circa 148 m².