38 duurzame woningen fase 4 Koningskwartier in Zevenhuizen

In Zevenhuizen komen 38 gasloze grondgebonden woningen voor de verkoop. BAM Wonen realiseert deze woningen als onderdeel van Bouwcombinatie Zuidplaspolder in opdracht van Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder.

 

De 38 woningen die in fase 4 worden gerealiseerd, zijn verdeeld over 24 rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en zes vrijstaande woningen. Alle woningtypes zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. De woningen worden uitgevoerd in Oud Hollandse architectuur met een grote variatie in kleurstelling en metselwerk. De woningen hebben een royaal woonoppervlak variërend van 160m2 tot en met 193m2.

Alle woningen worden gasloos gerealiseerd met een EPC van 0. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming- en koeling. Daarnaast zijn ze uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen. Koningskwartier fase 4 wordt gerealiseerd aan de Zuidplasweg/Van Oranje Nassaulaan ten zuidoosten van Zevenhuizen. De locatie ligt centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag. Het gebied is ruim opgezet, krijgt een groene uitstraling en is door water omsloten.

Het project bestaat uit diverse fasen die gefaseerd op de markt worden gebracht. Elk fase krijgt een eigen uitstraling. De komende vijftien tot twintig jaar worden in dit gebied rond de 1200 woningen gerealiseerd.