39 woningen Koraalstraat in Maastricht

Als onderdeel van de herstructurering van de wijk Caberg ontwikkelt en realiseert BAM Wonen 39 grondgebonden eengezinswoningen onder de naam 'De Koraal'.

Het project

De 39 woningen in de wijk Caberg worden gekenmerkt door de naoorlogse wederopbouwarchitectuur in een modern jasje die goed aansluit op de bestaande omgeving. Dit project is gerealiseerd aan de Koraalstraat (27 woningen), Berceusestraat (3 woningen), Menuetstraat (6 woningen) en de Schalmeistraat (3 woningen).

Na oplevering zijn de woningen overdragen aan Amvest Investment Management.

De woningen

Project ‘De Koraal’ geeft de wijk een enorme impuls. Het wordt groener en levendiger en ligt centraal in de wijk. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, comfortabel en energiezuinig. De woningen zijn ruim (115 m² woonoppervlakte), voorzien van zonnepanelen op het dak en hebben een luxe afgewerkte keuken en badkamer. BAM Wonen heeft tevens zorg gedragen voor de realisering van het openbaar gebied.

De omgeving

Door de goede ligging is het Vrijhof binnen 10 minuten te bereiken, daarnaast zijn er verschillende winkel- en recreatievoorzieningen om de hoek.