53 woningen Stadse Kant (De Stelt) Nijmegen

De Waalsprong is de Vinex-locatie van Nijmegen en vervult een belangrijke rol in het invullen van de vraag naar buiten wonen, dichtbij de stad. De Stadse Kant is een deelplan van de nieuwe wijk De Stelt, fraai gelegen aan de Waal.

Op een prachtige locatie aan de Waal; De Stelt, heeft BAM Wonen het nieuwbouwproject Stadse kant gerealiseerd. Het aanbod van project 'De Stadse Kant' was heel gevarieerd. Niet alleen omdat men kon kiezen uit verschillende woningtypes zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande woningen. Ook de architectuur is speels en afwisselend. Elk huis heeft wel iets wat hem aantrekkelijk maakt. Waar het ene huis wit geschilderd is, heeft het andere authentieke luiken of een Frans.

stadse kant 2

De Stelt is één van de gebieden in Lent en de Waalsprong die het dichtst bij het centrum van Nijmegen ligt. Bovendien ligt het aan de Waal en daarmee behoort het tot de toplocaties van de Waalsprong. U vindt de nieuwe wijk straks precies tussen de kern van Lent en de rivierdijk: een locatie met prachtige uitzichten over de rivier, de stad, de stuwwal en de Waalbrug.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Projectkenmerken
Conceptuele bouw
Segment
Ontwikkelaar

Plaats
Nijmegen


Opdrachtgever
AM


Architect
Hans Been Architecten


Aantal woningen
April 2016


Start werkzaamheden
December 2016

Opleverdatum
abc

Deel op social media