55 woningen Hofkwartier in Enschede

Direct achter de Zuiderval ligt het binnengebied het Getfertplein. Aan het Getfertplein zijn betaalbare woningen gerealiseerd met uitzicht op de rustige en gezellige groene binnenhoeven. De karakteristieke architectuur van deze woningen is eigentijds en stoer.

Bestemming bereikt
Wie woont in het Hofkwartier heeft zijn bestemming bereikt. Want of je nu in het stadscentrum moet zijn of op een bestemming buiten Enschede: vanuit je woning in het Hofkwartier ben je er zo!
Het Hofkwartier ligt aan de Zuiderval, één van de twee belangrijkste in- en uitvalswegen van Enschede. De wijk ligt vlakbij de A35. Je bent dus zo op je werk buiten de stad of op je bestemming ergens anders in Nederland.. Bovendien ligt het Hofkwartier op een steenworp afstand van het levendige centrum van Enschede. Geen zin om te koken? Met 3 minuten fietsen ben je voor een lekkere daghap in je favoriete kroeg of restaurant. 6 minuten lopen en je staat midden op de markt om je boodschappen te doen. Of je struint over het Van Heekplein om heerlijk te shoppen.

Eigentijds wonen
Aan de Zuiderval zijn 11 ruime 3-laagse eengezinswoningen met een grote tuin op het oosten gerealiseerd. De architectuur van deze woningen heeft een stedelijk karakter en sluit aan bij de bestaande woningen aan de Zuiderval. Deze Laanwoningen hebben standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een grote vrij indeelbare zolder op de 2e verdieping. De hoekwoningen bieden bovendien veel mogelijkheden om te variëren met de indeling. Zo kun je bijvoorbeeld op de begane grond een kantoor of praktijkruimte inrichten. Ideaal voor werken aan huis!

Direct achter de Zuiderval ligt het binnengebied het Getfertplein. Aan het Getfertplein zijn 44 betaalbare woningen met uitzicht op de rustige en gezellige groene binnenhoven gerealiseerd. De karakteristieke architectuur van deze woningen is eigentijds en stoer. Bij deze woningen kies je uit een aantal standaard indelingen de variant die bij jouw idee van wonen past. Houd je van koken of gezellig eten met vrienden ? Dan kies je voor een ruime sfeervolle woonkeuken aan de achterkant van de woning. Heb je liever een ruimer zitgedeelte met uitzicht op de tuin? En extra ruimte voor een werkplek of een tv-hoek? Dan kies je voor de keuken aan de voorkant en de woonkamer aan de achterkant. Er is altijd een indeling die bij jou past!

Openbaar gebied
In het Hofkwartier wordt veel aandacht besteed aan het openbaar gebied. Aan het Getfertplein komt een rustig en sfeervol groen binnengebied waar kinderen veilig kunnen spelen. Of waar je ongestoord buiten kunt zitten om van het mooie weer te genieten. In het binnengebied komt ook voldoende parkeergelegenheid, zodat je nooit ver naar je auto hoeft te lopen. Zo biedt het Hofkwartier je de rust en de uitstraling van een mooi woongebied, met tegelijkertijd de voordelen en de gezelligheid van het hart van de stad.

Comfort, vertier en woonkeuzes volop. En dat allemaal ook nog eens heel betaalbaar. Dat is wonen in het Hofkwartier. Bestemming bereikt!