60 woningen Nieuw Meerzicht Lisse

BAM Wonen heeft in opdracht van Timpaan 60 woningen voor de verkoop in project Nieuw Meerzicht in Lisse gerealiseerd. 

De woningen zijn in een Oud-Hollandse architectuurstijl gerealiseerd. Bij de architectonische uitwerking van de 60 nieuwbouwwoningen in de wijk Nieuw Meerzicht is gekozen voor vier verschillende thema’s, die samenhangen met de stedenbouwkundige context van de omgeving. Dit is ook doorgevoerd in de vormentaal, architectonische details en materialisatie. Hiermee is het een mooie, samenhangende wijk geworden.

Er is er een grote diversiteit aan woningen zoals beneden-boven-woningen, rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De woningen hebben een variërend woonoppervlak van 80 m2 tot 175 m2.

Alle woningen worden gasloos gerealiseerd en standaard voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Dit zorgt in combinatie met een hoogwaardige isolatie voor een energieneutrale woning met een epc van 0.

De woningen hebben diverse opties voor indelingsvarianten en de toekomstige bewoners hebben bij Homestudios koperskeuzes maken zoals een keuken, wandafwerking, etc.

Het project is tussen de Gasstraat en Kanaalstraat in Lisse en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder gerealiseerd. Lisse vormt het hart van de bollenstreek. De Keukenhof is vlakbij en ook ben je zo op het strand van Noordwijk of Katwijk. Maar ook in Lisse zelf kom je niks tekort. Scholen, winkels, sportclubs en het openbaar vervoer vind je allemaal in de buurt. Daarnaast is Lisse rijk aan gezellige restaurants en cafés en heeft het een bruisend centrum.