63 woningen Landje van Kemp in Werkhoven

In dit project hebben wij rij- en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd in zowel de huur- als de koopsector geschikt voor starters, gezinnen, doorstromers en senioren .

‘t Landje van Kemp in Werkhoven is een ontwikkeling van BAM Wonen in samenwerking met de initiatiefnemer de heer C. Kemp.

Op het voormalig weiland van de heer Kemp is een unieke wijk gerealiseerd met een gevarieerd aanbod in een karakteristieke Oudhollande stijl.
De wijk bestaat uit twee vrije kavels en 61 BAM Wooncollectie woningen, verdeeld in 42 koopwoningen en 19 sociale huurwoningen. Kenmerkend is dat alle woningen in de wijk dankzij de gevarieerde combinaties van materiaal en kleur een eigen identiteit hebben.

landje van kemp werkhoven 2

De Oudhollandse stijl kenmerkt zich door de brede en hoge ramen, verschillende soorten gevelstenen en een uniek gevelbeeld. Ondanks de historische uitstraling, wat de wijk intiem en authentiek maakt, zijn de woningen gebouwd volgende de modernste inzichten. De gezinswoningen, luxe herenhuizen en riante twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen aan groene parkjes, het water of een mooie groene singel. De twee-onder-een-kapwoningen en enkele herenhuizen zijn voorzien van één of twee eigen parkeerplaatsen. De woningen kenmerken zich door een hoog kwaliteitsniveau en veel uitbreiding– en indelingsmogelijkheden. Met de Leefwijzen en Woonsferen van Victor&Wonen hadden de kopers per verdieping  een keuze in de indeling en daarnaast de unieke mogelijkheid om de woning compleet woonklaar op te laten leveren. 

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Projectkenmerken
BAM Wooncollectie, Conceptuele bouw
Segment
Eigen ontwikkeling

Plaats
Werkhoven


Opdrachtgever
BAM Wonen


Architect
Benedict Krauas


Aantal koopwoningen
44


Aantal huurwoningen
19


Start werkzaamheden
September 2015


Opleverdatum
Oktober 2016

Deel op social media