76 gasloze en energiezuinige woningen Wijdelande in Uithoorn

In Wijdelande komen 76 prachtige, gasloze woningen. De 43 Parkwoningen zijn rijwoningen tussen 110 m2 en 123 m2. De 33 Laanwoningen bestaan uit twee-onder-één-kapwoningen met een woonoppervlakte tussen de 145 m2 en 175 m2.

Smart technology & duurzaamheid

Deze woningen zijn zowel energiezuinig als gasloos. De goede energieprestatie wordt bereikt door de woningen te voorzien van bodemwarmtepompen met een geïntegreerde boiler. Met deze warmtepompinstallatie wordt uw woning voorzien van warmte, warmtapwater en op warme zomerdagen van beperkte koeling. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee.

Bij deze woningen wordt ook ‘Smart Living’ toegepast: slimmer wonen met smart technology! In deze woningen wordt in elk geval slimme rookmelders, usb-wancontactdozen, sensortoiletverlichting, led-buitenverlichting met sensor en wifi-accespoint geplaatst. Kortom deze woningen zijn klaar voor de toekomst!

In deze buurt komt veel groen en water en het is hier ruimtelijk opgezet, waardoor echt dat landelijke, dorpse woongevoel ontstaat. Als je in Wijdelande woont ben je ook zo in Amsterdam en Amstelveen. Landelijk wonen met de stad om de hoek!

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Energetisch
Energieneutraal, Gasloos
Segment
Ontwikkelaar

Plaats
Uithoorn


Opdrachtgever
CZAN Blauw BV


Architect
Mulleners + Mulleners Architecten


Start bouwdatum
Juni 2019


Opleverdatum
Mei 2020


Aantal koopwoningen
76


EPC
<0,4

 

Deel op social media