76 koopwoningen Deelplan B1c en B1d Hoogdalem (fase 2.1 en 2.2)

De Eilanden fase 2 bestaat uit totaal 76 woningen en ligt in het noordelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen Centrum Hoog Dalem en fase 1 van De Eilanden. Fase 2 van De Eilanden zal net als fase 1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

ROBUUSTE ARCHITECTUUR

De architectuur van de woningen past in de oorsprong van het gebied van de Hollandse Waterlinie. Het is een mix robuuste architectuur met grote ramen en erkers, overstekken, topgevels en verspringende gevels maar ook met een landelijke stijl met veranda’s en houtwerk op de gevels. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren in één van de diverse openbare parkeerkoffers parkeren of op eigen terrein.

WONINGAANBOD FASE 2.1 EN 2.2

Fase 2 gaat in twee fases in verkoop. Fase 2.1 bestaat uit 43 woningen en de bouw start in het 1e kwartaal van 2019. Fase 2.2. bestaat uit een mix van 34 rijwoningen variërend van 115 m2 tot en met 165 m2 (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed). De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het oosten westen of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen er vier twee-onder-één-kapwoningen met garage variërend van 170 m2 tot en met 179 m2. Tenslotte komt er nog een vrijstaande woning met garage. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning hebben riante kavels en liggen op het zuiden met uitzicht op het water en/of het groen.

Fase 2 van De Eilanden is geheel gasloos. De hoge energieprestatie in dit project wordt onder andere bereikt door de woningen te voorzien van elektrische combiwarmtepompen. De combinatie van zo’n warmtepomp, een goede isolatie van de woning en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen zorgt voor een zeer energiezuinige woning. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee. Doordat de warmtepomp ook de mogelijkheid biedt de woning te koelen, is de woning niet alleen energiezuinige, maar ook een zeer comfortabele woning.