79 twee-onder-een-kapwoningen de Meander

BAM Wonen realiseert in opdracht van BPD 79 sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen, waarvan 35 woningen worden opgenomen in het huurfonds van BPD en 44 woningen in verkoop worden gebracht. De Meander Noord is onderdeel van de grootschalige gebiedsontwikkeling van nieuwbouwwijk de Markiezaten. In de komende jaren zal deze wijk worden uitgebreid met in totaal zo'n 300 woningen.

Belangrijke uitganspunten voor het ontwikkelen van de Markiezaten zijn 'actief' en 'buitenleven'. Het samenspel van de groene omgeving van de Augustapolder, ruimte in en om de woning en de aanwezigheid van water staan hierbij centraal. De bruisende binnenstad van Bergen op Zoom is binnen handbereik dankzij de goed verbinding met het centrum en diverse voorzieningen zoals scholen en supermarkten bevinden zich om de hoek. De Meander is genieten van stedelijk gemak, in een omgeving van ruimte en rust.

de meander

Meander Noord 

De woningen uit de BAM Wooncollectie (type C en type F) worden uitgevoerd in traditionele Oud-Hollandse stijl. De gevels worden afwisselend in rood/bruin metselwek en wit uitgevoerd. Alle woningen beschikken over een gemetselde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het binnenhof voorzien van speelgelegenheid wordt omringd door royale kavels van ca.257m2 tot ca.341m2. Langs de randen van het plangebied grenzen de tuinen aan de achterzijde aan het water. Een ideale woonomgeving voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, zonder het comfort van de dagelijkse voorzieningen te hoeven missen.

Indelingsvarianten en woonklaar opleveren

De toekomstige bewoners van de 44 koopwoningen krijgen gelegenheid een bezoek te brengen aan Homestudios. In dit experience center krijgen zij begeleiding van hun persoonlijke Woonadviseur om van hun huis echt een thuis te maken. Persoonlijke voorkeuren worden besproken zodat de woning helemaal naar wens af te maken en (indien gewenst) volledig woonklaar op te leveren.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Energetisch
Gasloos
Projectkenmerken
BAM Wooncollectie, Conceptuele bouw
Segment
Ontwikkelaar

Plaats
Bergen op Zoom


Opdrachtgever
BPD


Architect
Benedict Kraus


Aantal koopwoningen
44


Aantal huurwoningen
35


Start werkzaamheden
Juni 2020


Opleverdatum
Q4 2021


EPC
<0,26

Deel op social media