82 appartementen Stationstuin in Barendrecht

BAM Wonen ontwikkelt en realiseert 82 appartementen verdeeld over drie appartementencomplexen op de voormalige zwembadlocatie ’t Keerpunt in Barendrecht

 

Het eerste appartementenblok  bestaat uit 23 sociale huurappartementen, het tweede blok uit 30 koopappartementen en het derde blok uit 29 huurappartementen voor de vrije sector. De sociale huurappartementen worden in opdracht van Stichting Wooncompas gerealiseerd en de vrije sectorappartementen in opdracht van Brookland.

Het tweede appartementenblok  bestaat uit vijf verdiepingen met dertig koopappartementen, verdeeld over vier verschillende woningtypes variërend in woonoppervlak van 90m2 tot en met 100m2. De driekamerappartementen hebben een vrije indelingsvariant, beschikken over vloerverwarming, een standaard badkamer en toilet. Alle appartementen hebben een ruim balkon of terras en een individuele berging op de begane grond. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht.

De Stationstuin wordt gerealiseerd in een groene parkachtige omgeving, vlakbij het centrum van Barendrecht. Alle appartementen hebben energielabel A en worden gasloos opgeleverd. Elk appartement wordt voorzien van een centraal verwarmingssysteem dat bestaat uit een lucht-water warmtepomp en vloerverwarming. Op het dak van de drie appartementencomplexen worden zonnepanelen geplaatst voor de elektriciteitsvoorziening van de algemene ruimtes.

Kopers krijgen de gelegenheid om een bezoek te brengen aan Homestudios. Dit experience center inspireert en faciliteert toekomstige bewoners om persoonlijk en met gemak van een nieuw huis hun thuis te maken. Samen met een persoonlijke woonadviseur worden persoonlijke voorkeuren besproken, om zo de woning geheel naar wens af te maken.