87 woningen De Reder in Scheveningen

Wonen op een veelzijdige locatie in Scheveningen. De Reder omvat 61 koopwoningen en het plan Het Vervolg 26 koopwoningen.

Eén blik op De Reder laat zien dat dit project net zo veelzijdig is als de omgeving waar het staat. De in hoogte verspringende noklijn, de terugliggende geveldelen, de grote buitenruimten en de kleurnuances in de gevelstenen vormen een zeer divers beeld. Of het nu gaat om de Dr. Lelykade, de Van Bergenstraat of de Koppelstokstraat, het gebouw weet iedere keer te verrassen. Met De Reder heeft de Dr. Lelykade ter hoogte van de Van Bergenstraat een volstrekt nieuwe aanblik en sfeer gekregen.

De Reder kent een variëteit aan woningen: 41 drie- en vierkamer appartementen, 6 topappartementen, 5 penthouses en 9 herenhuizen.  Met hun royale oppervlakte (van circa 100 m² tot circa 195 m²) en ruime buitenruimten en/of dakterrassen (soms zelfs meerdere) vormen ze een uitstekende uitbreiding van de Haagse woningmarkt. Een bijzonder binnengebied en op de begane grond in de plint van het gebouw een supermarkt, commerciële ruimte en verschillende algemene ruimten. Parkeren kan in de ondergrondse garage.

De Reder 'Het Vervolg' bestaat uit veertien drie- en vierkamerappartementen, twee topappartementen, één penthouse en negen stadswoningen type Rederwoning XL. De woonoppervlaktes variëren van 126 m2 voor een driekamerappartement tot en met 176 m2 voor het penthouse. De appartementen van De Reder het Vervolg liggen direct tegenover de scheepsdoorvaart tussen de Eerste en Tweede Binnenhaven. De toekomstige bewoners kunnen straks in hun nieuwe woning op deze unieke locatie genieten van een ruim uitzicht over het levendige havengebied in Scheveningen.