88 woningen ‘Wonen op de Groene Grens' in Boschkens West in Goirle

Realisatie van 88 grondgebonden woningen in Boschkens West in Goirle.

In het groen tussen landelijk Goirle en de stad Tilburg heeft BAM Wonen in opdracht van AM en Syntrus Achmea Real Estate & Finance het project ‘Op de Groene Grens’ gerealiseerd.

De woningen

In totaal zijn er 88 woningen gebouwd. Door afwisselende woningtypes met een moderne uitstraling ontstaat een gevarieerd beeld. Denk hierbij aan wandwoningen, rijwoningen, tweekappers en bungalows. 38 Woningen worden verhuurd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance en zijn opgeleverd met een comfortabele keuken en badkamer. Wonen met het comfort van nieuwbouwwoningen, goed geïsoleerd, vloerverwarming op de begane grond, lagere energielasten en minimaal onderhoud. Omringd door groen voelt iedereen, die in deze levendige wijk woont, zich helemaal thuis.

Omgeving

Goirle is een levendig en gastvrij dorp. Het is gezellig en voelt klein aan, maar biedt heel wat voorzieningen: supermarkten, boetiekjes, delicatessenzaken, basisscholen, voorgezet onderwijs et cetera. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen en dat allemaal in een groene omgeving. De natuur is altijd dichtbij en er is net zoveel ruimte voor cultuur, geschiedenis, horeca en evenementen. Wonen in Boschkens West is voor iedereen fijn thuiskomen.