88 woningen ‘Wonen op de Groene Grens' in Boschkens West in Goirle

Realisatie van 88 grondgebonden woningen in Boschkens West in Goirle.

In het groen tussen landelijk Goirle en de stad Tilburg heeft BAM Wonen in opdracht van AM en Syntrus Achmea Real Estate & Finance het project ‘Op de Groene Grens’ gerealiseerd.

De woningen

In totaal zijn er 88 woningen gebouwd. Door afwisselende woningtypes met een moderne uitstraling ontstaat een gevarieerd beeld. Denk hierbij aan wandwoningen, rijwoningen, tweekappers en bungalows. 38 Woningen worden verhuurd door Syntrus Achmea Real Estate & Finance en zijn opgeleverd met een comfortabele keuken en badkamer. Wonen met het comfort van nieuwbouwwoningen, goed geïsoleerd, vloerverwarming op de begane grond, lagere energielasten en minimaal onderhoud. Omringd door groen voelt iedereen, die in deze levendige wijk woont, zich helemaal thuis.

groene grens 2

Omgeving

Goirle is een levendig en gastvrij dorp. Het is gezellig en voelt klein aan, maar biedt heel wat voorzieningen: supermarkten, boetiekjes, delicatessenzaken, basisscholen, voorgezet onderwijs et cetera. Ook zijn er goede openbaar vervoer verbindingen en dat allemaal in een groene omgeving. De natuur is altijd dichtbij en er is net zoveel ruimte voor cultuur, geschiedenis, horeca en evenementen. Wonen in Boschkens West is voor iedereen fijn thuiskomen.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Grondgebonden
Energetisch
Energieneutraal
Projectkenmerken
Maatwerk
Segment
Belegger, Ontwikkelaar

Plaats
Goirle


Opdrachtgever
AM & Syntrus Achmea Real Estate & Finance


Architect
DAT Architecten


Aantal huurwoningen
38


Aantal koopwoningen
50


Start werkzaamheden
Juli 2017


Opleverdatum
April 2019


EPC
0 (energieneutraal) en 0,4

Deel op social media