989 appartementen City Campus MAX in Utrecht

Vlakbij het centrum van Utrecht aan het Europaplein staat City Campus MAX. MAX bestaat uit bijna 1.000 één- en tweekamerappartementen.  


Voor wie is MAX?
De appartementen in City Campus Max zijn vanaf 1 januari 2018 bedoeld voor starters en werkenden, omdat Jebber de nieuwe verhuurder is. Voorheen waren alle appartementen bestemd voor studenten die ingeschreven stonden aan een universiteit of hogeschool of pas afgestudeerden. Om tegenwoordig in aanmerking te komen voor een appartement geldt de voorwaarde dat men niet langer dan vijf jaar geleden de hoogst genoten opleiding moet hebben afgerond. 

Het gebouw
Max bestaat uit drie torens: twee van 22 verdiepingen met 558 eenkamerappartementen en 170 tweekamerappartementen beheerd door Jebber. De derde, kleine, toren van 15 verdiepingen heeft 261 koopappartementen. De koopappartementen worden door Bouwfonds verkocht en hebben momenteel meerdere particuliere verhuurders. Onder het gebouw bevindt zich circa 2700 m2 commerciële ruimte bestemd voor voorzieningen. Tussen de drie torens is een buitenterras gemaakt dat toegankelijk is voor alle bewoners.