'Coolhouse' het panorama van zee, stad en haven

Coolhouse omvat drie Penthouses, acht lofts en vier residences voor de verkoop. Onder Coolhouse bevindt zich een ruime, besloten stallingsgarage evenals ruimte voor bergingen en een fietsgarage.

Coolhouse staat aan de Dr. Lelykade in de Scheveningse haven, naast het gemeentelijke monument van de oude visrokerij en rederij: De Rokerij. Het monumentale karakter van de Rokerij geeft Coolhouse de ruimte om een alzijdig woongebouw te worden met een uitstekende bezonning. Waar veel woningen aan de Dr. Lelykade het compromis zoeken tussen havenzicht en zon met een westelijke ligging, geniet Coolhouse van een unieke oriëntatie in combinatie met een weids uitzicht over haven en stad!

Coolhouse biedt royale penthouses van ca. 308m² en lofts van ca. 154m² verdeeld over zeven verdiepingen. Het project beschikt tevens over vier bijzondere grondgebonden woningen aan de Koppelstokstraat van elk ca. 185m². Daarnaast beschikt iedere woning over een berging en twee parkeerplaatsen. Vanzelfsprekend wordt er bij Coolhouse volgens de modernste eisen en inzichten op het gebied van duurzaamheid en comfort gebouwd. Goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken om woonruimten van warmte en stroom te voorzien. Onder Coolhouse bevindt zich een ruime, besloten stallingsgarage evenals ruimte voor bergingen en een fietsgarage.