Nieuwbouw 48 huurwoningen Purmerend Kwadijkerpark fase1

In opdracht van Rochdale realiseert BAM Wonen in Purmerend 48 huurwoningen huurwoningen in fase 1 Kwadijkerpark. De woningen worden verhuurd in het sociale segment en bestaan uit 11 eengezinswoningen en 37 appartementen, Kwadijkerpark is een gebiedsontwikkeling van Kwadijkerpark CV een ontwikkelcombinatie van AM Gebiedsontwikkeling en Rochdale

purmerend 2

De woningen zijn ontworpen door FKG Architecten aan de Zaan en vormen een mooi geheel met de groene en parkachtige omgeving. Het constructieve ontwerp bestaat uit kalkzandsteen en betonvloeren, met bij de appartementen prefab betonnen balkons. Voor de warmtelevering worden de woningen aangesloten op het Purmerendse warmtenet. Hierdoor worden ze voor het grootste deel verwarmd met warmte uit de BioWarmteCentrale die duurzaam wordt opgewekt met Nederlandse houtsnippers van Staatsbosbeheer.

Uiteraard voldoen de woningen aan de hedendaagse verwachtingen, door onder andere toepassing van energiezuinige verlichting, hoogwaardige isolatie en aandacht voor wooncomfort.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Gestapeld, Grondgebonden
Energetisch
BENG, Warmtenet
Segment
Ontwikkelaar

Plaats
Purmerend


Opdrachtgever
Rochdale


Architect
FKG Architecten aan de Zaan


Constructeur
Goudstikker | de Vries


Start werkzaamheden
Q1 2023


Opleverdatum
Q1 2024

Deel op social media