Nieuwbouw 76 woningen fase 1 De Oeverzone in De Bongerd in Amsterdam

In opdracht van Ontwikkelcombinatie De Bongerd BV realiseert BAM Wonen 62 koopappartementen en 14 koopwoningen in de 1e fase van het project Oeverzone in de wijk De Bongerd in Amsterdam Noord

De Oeverzone

In de Bongerd in Amsterdam Noord worden in totaal in 3 fases, 228 woningen naar een ontwerp van NWA Architecten gerealiseerd. De Oeverzone biedt een variatie aan duurzame appartementen met twee, drie of vier kamers en mooie stadswoningen met een fijne tuin. De tuinen van de rijwoningen zijn via achterpaden bereikbaar en hebben allen een eigen berging. Onder de appartementengebouwen en op straat in het openbare gebied zijn de parkeerplaatsen opgenomen. In de appartementen zelf zijn ruime bergingen voorzien. Daar zijn ook collectieve fietsenbergingen in de kelders opgenomen, met meer dan genoeg plekken voor alle bewoners.

Wonen in het groen

De stadswoningen liggen aan een groen hof met alle voorzieningen in de buurt. Er is een snelle verbinding naar de ringweg en met de fiets op het pontje is de binnenstad snel te bereiken. Stedelijk, groen wonen aan het water, dat is Oeverzone.

Locatie

Cijfers en feiten

Soort bouw
Nieuwbouw
Soort woning
Gestapeld, Grondgebonden

Plaats
Amsterdam


Opdrachtgever
Ontwikkelcombinatie De Bongerd BV


Architect
NWA Architecten


Start bouwdatum
Q1 2022


Opleverdatum
vanaf Q2 2023


Deel op social media