Switi

Lekker wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik. In nieuwbouwplan Switi in Amsterdam Zuidoost worden in totaal ca. 220 eengezinswoningen gebouwd. De verkoop van fase 1a start in het voorjaar van 2015.

Het nieuwbouwplan Switi wordt gebouwd langs en in het groene talud ten oosten van de Gooiseweg in Amsterdam Zuidoost. Het daarnaast gelegen Nelson Mandelapark (voorheen Bijlmerpark) en winkelcentrum Amsterdamse Poort bieden voldoende uitvalsmogelijkheden.

Fase 1a betreft 22 aantrekkelijk geprijsde eengezinswoningen in jaren 30- stijl, in het uiterste noorden van het plangebied. Er is keuze uit woningen met een terras aan het water en een grote voortuin of huizen met een diepe achtertuin in het groen op het zuidwesten gelegen. Dat is Switi. Gezelligheid, genieten en knus. Woongeluk in Amsterdam Zuidoost.

Water en groen

Switi ligt naast het Nelson Mandelapark (voorheen Bijlmerpark), waar verschillende (sport)voorzieningen zijn. De Gaasperplas en de polders rondom het stadsdeel zijn bij uitstek geschikt voor recreatieve activiteiten. 

Comfortabel en complete nieuwbouwwoningen

De woningen in Switi worden sfeervol dankzij de traditionele architectuur en worden standaard uitgerust van een complete Bruynzeelkeuken. Door de goede isolatie van de nieuwbouw kunt u rekenen op een lage energierekening. Uw huis is onderhoudsvriendelijk, veilig en biedt al het wooncomfort dat u zich wenst.