Vijf woontorens De Juffers in Berkel en Rodenrijs

In opdracht van AM en Havensteder heeft BAM Wonen drie woontorens voor de verkoop gerealiseerd. Momenteel zijn de laatste twee woontorens voor de verhuur voor Havensteder in uitvoering.

De Waterjuffer heeft zeven driekamerappartementen, negentien vierkamerappartementen en twee penthouses. De twee riante penthouses op de zevende verdieping hebben uitzicht over het Landscheidingspark. De Waterjuffer is in 2012 aan AM opgeleverd.

De twee torens Koraaljuffer en Beekjuffer bieden beide ruimte aan eenendertig praktische en ruime appartementen van minimaal 92 m2, allemaal met balkon en grote raampartijen. Door de handige indeling is elke vierkant meter benut. Alle woningen zijn voorzien van een extra kamer. Er is een ruime lift, stijlvolle entree en een gezamenlijk parkeerterrein met slagboom. De Koraaljuffer is in 2013 aan Havensteder opgeleverd en de Beekjuffer is in 2014 opgeleverd.

De Vuurjuffer bestaat uit zeven woonlagen en heeft zevendertig appartementen. De bergingen bevinden zich op de begane grond waar ook één van de zevenedertig appartementen ligt.  Goudjuffer heeft acht woonlagen met eenendertig appartement. Iedere woonlaag heeft vier appartementen en op de begane grond telt drie appartementen. Op de begane grond zijn ook de fietsenbergingen gestiueerd. De woontorens worden eind 2020 aan Havensteder opgeleverd.

In totaal vormen deze vijf woontorens straks een mooi geheel en heeft ieder appartement een prachtig uitzicht. 

De woontorens aan de Rodenrijse Zoom liggen veilig afgeschermd tussen het Annie M.G. Schmidtpark en het historische lint van de Rodenrijseweg. Daar tussenin zijn de nieuwe wooneilanden ontstaan; ruim opgezet maar toch intiem, dankzij de vele bomen en hagen.  de afwisselende nieuwbouw, de warme kleuren en natuurlijke materialen.