'Binnen 48 uur verhuizen én wonen in je huis, het kan!'

Dit is mijn Thuis: een win-win voor bewoner en opdrachtgever

Afgelopen december werden de laatste koopwoningen opgeleverd van project Nieuw Westveen in Reeuwijk. Goed getimed zo vlak voor kerst vonden bewoners Judith en Edwin. “Het is helemaal óns huis geworden, zonder hiervoor te hoeven klussen. We kregen de sleutel en konden direct wonen.” De bewoners onderstrepen de woonklaar-gemakken van Dit is mijn Thuis. Maarten Leschot van projectontwikkelaar Timpaan: “Dit is mijn Thuis zorgt niet alleen voor een optimale woonbeleving voor toekomstig bewoners. Als opdrachtgever krijgen we hiermee aantoonbaar meer grip op het verkoopproces.”

“Dit project is gedurende de inschrijvingsperiode drie keer overtekend,” vertelt Maarten Leschot. “Mede dankzij Dit is mijn Thuis. De woonbeleving van de koper staat centraal gedurende het hele proces van oriëntatie op een woning tot daadwerkelijke aankoop. Zelfs tot en mét de woonfase. Via een online omgeving en brochures worden geïnteresseerden direct volop geïnformeerd en geïnspireerd; hoe zij de woning volledig eigen kunnen maken, qua indeling en afwerking. Een woonadviseur ondersteunt ze vervolgens in het maken van hun keuzes.”

Bijkomend voordeel voor kopers is dat banken de woonklaar-producten, zoals Victor&Wonen, laten meefinancieren tegen lage rente. In Nieuw Westveen heeft ruim 50% gekozen om hun woning compleet woonklaar op te laten leveren. “Bewijs dat hier écht behoefte aan is,” zegt Leschot. “En hiermee zijn de woningen in één klap meer waard.” De plannen om Dit is mijn Thuis uit te breiden met woonklaar-oplossingen voor tuinen en raamdecoraties zijn al in de maak. Bewoners Judith en Edwin zijn in ieder geval vol lof: “Binnen 48 uur verhuizen én wonen in je huis, het kan!”

Kijk voor meer informatie over Dit is mijn Thuis en project Nieuw Westveen op Ditismijnthuis.nl