Update woonreis Dit is mijn Thuis

Woning beleven in VR

Op vrijdag 9 september is de verkoop van het project Nieuw Weideveld in Bodegraven van start gegaan. Nieuw Weideveld bestaat uit 43 betaalbare en duurzame nieuwbouwwoningen uit de BAM Wooncollectie. De start verkoop vond plaats tijdens de verkoopmanifestatie, waar de vele geïnteresseerden de woning van hun keuze zelfs al in VR konden beleven!

Op de projectwebsite Nieuw-Weideveld.nl is meer informatie te vinden over dit unieke project dat bestaat uit 8 woningtypes in Jaren ’30 architectuur uit de BAM Wooncollectie. Deze woningtypes met mogelijke Woonsferen en Leefwijzen kun je in de online inspiratietool ontdekken, maar ook in VR beleven met een VR-bril.

Deze ontwikkeling maakt deel uit van de woonreis die BAM Woningbouw toekomstig bewoners van nieuwprojecten wil bieden. Een optimale klantbeleving staat centraal, en die begint met het bieden van mogelijkheden voor de doelgroep om zich optimaal te oriënteren op een project, de eigenschappen van de woningen en de unieke mogelijkheden van Victor&Wonen. Om die reden zijn ook de badkamers toegevoegd in de inspiratietool. Luisteren naar de woonconsument leert dat badkamers een belangrijk aspect is in de besluitvorming om tot koop over te gaan.

Naast alle mogelijkheden tot online inspiratie en oriëntatie, krijgen toekomstig bewoners van Nieuw Weideveld inzicht in hun woonreis met behulp van het Dit is mijn Thuis magazine dat in combinatie met de projectbrochure van Nieuw Weideveld wordt verspreid. Uniek aan het Dit is mijn Thuis magazine is dat er geen stockbeelden of fictieve verhalen worden gebruikt…. het zijn echte bewoners die trots vertellen hoe zij van hun nieuwe huis daadwerkelijk hun thuis hebben gemaakt. Daarmee leveren zij het bewijs dat alle (woon)producten, diensten en middelen die we onze bewoners bieden erop zijn gericht om hen straks trots te laten roepen; Kijk, dit is mijn Thuis! Het Dit is mijn Thuis magazine is te bestellen via nieuw-weideveld.nl